Voordelen fit20?

Wanneer u start als franchisenemer binnen de fit20-formule profiteert u van vele voordelen:

Een exclusieve regio
fit20 ondersteunt u bij het vinden van een geschikte locatie. Door de jaren heen hebben zij veel ervaring opgedaan bij het vinden van de perfecte locatie. fit20 heeft de voorkeur om vooraf een vestigingsplaatsonderzoek uit te voeren. Bij geschiktheid krijgt u uw exclusieve regio waar geen   andere fit20-studio zich mag vestigen.

Financiële ondersteuning
Bij de start voor zelfstandige ondernemers is het vaak lastig om aan voldoende financiële middelen te komen. fit20 biedt professionele ondersteuning bij de financieringsaanvraag bij de bank.

Een wetenschappelijk onderbouwd trainings-programma
Door met fit20 samen te werken maakt u gebruik van een wetenschappelijk onderbouwd, innovatief en uniek trainingsprogramma. Hiermee kunt u zichecht onderscheiden in de markt.

Vakinhoudelijke trainingen en opleidingen
Om de specifieke fit20 trainingstechnieken te leren biedt fit20 vakopleidingen aan. Tevens organiseert fit20 periodiek andere benodigde(vervolg)trainingen.

Marketing & sales
fit20 stelt samen met u een gedegen marketingplan op, zodat uw fit20-studio in uw eigen regio zo snel mogelijk bekendheid krijgt. Met het consistente marketing- en reclamebeleid dragen we in heel Nederland het merk fit20 krachtig uit en vergroten we de naamsbekendheid.

Begeleiding
Als franchisenemer van fit20 staat u er nooit alleen voor!  fit20 ondersteunt u niet alleen bij de start maar ook daarna. Tijdens periodieke gesprekken evalueert u samen met de franchisecoach de ontwikkelingen van uw fit20-studio. Het is altijd prettig als iemand met veel ervaring binnen de branche met u meedenkt.

Financiële administratie
Een goede financiële administratie is een must voor een gezonde bedrijfsvoering, maar wordt door velen gezien als een noodzakelijk kwaad. Daarom biedt fit20 u de mogelijkheid de administratie bij een centrale organisatie onder te brengen. Hierdoor wordt uontlast van administratieve beslommeringen.