La Persistance

Wijnkoperij La Persistance is een gerenommeerd import bedrijf. Met circa 130 eigen importwijnen in het portfolio van exclusieve Domaines, Bodegas en Châteaus bezit La Persistance een breed assortiment met alleen wijnen van toegewijde wijnmakers met een eigen visie. De wijnboeren waar mee wordt samengewerkt zijn veelal afkomstig van familiebedrijven en maken hun wijnen met ziel en zaligheid. De wijnen worden vooral gehaald bij bevlogen wijnmakers waar de controle vanaf de druif tot aan de marketing volledig in eigen handen is. Het contact wordt goed onderhouden waardoor de kwaliteit wordt behouden.

Het bedrijf importeert wijn uit voornamelijk Spanje, Frankrijk, Chili en Italië. Daarnaast wordt het wijnportfolio aangevuld met wijnen uit anderen landen die via diverse andere bronnen worden geïmporteerd.  La Persistance heeft inmiddels een gerenommeerde klantenkring opgebouwd, die zich onderscheidt door een tamelijk divers karakter. Restaurants, brasseries, eetcafés, golf-restaurants, thema- en sterrenrestaurants: ze hebben La Persistance ontdekt als een uiterst loyale, maar bovenal deskundige en bevlogen leverancier van bijzondere wijnen.

La Persistance wil haar dienstverlening uitbreiden en zoekt daarom gedreven ondernemers die zich graag bij deze succesformule willen aansluiten.