Fonte di Vita

Fonte di Vita is verbonden aan de franchise organisatie Ladyline.

Ladyline is al sinds 1983 dé specialist in gezond en blijvend afvallen. Ladyline vertelt u alles wat u moet weten over afvallen en hoe u het gewicht en het figuur terug krijgt waarbij ú uzelf goed voelt, maar vooral ook om daarna op gewicht te blijven. Gemakkelijk vol te houden programma’s bestaande uit de combinatie van beweging, voeding en coaching zijn de sleutel tot úw succes.

Met 16 vestigingen door heel Nederland is Ladyline een begrip in franchiseland. Vanwege een toenemende vraag naar hun dienstverlening zijn zij vooral voor de grote steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam maar ook voor andere plaatsen,  op zoek naar ondernemers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging en als zelfstandige willen werken in een dynamisch bedrijf met een toonaangevende, professionele en doorontwikkelde formule op het gebied van gewichtsbeheersing en figuurcorrectie voor zowel vrouwen als mannen.

Om een grote doelgroep (ook mannen) aan te spreken heeft Ladyline besloten om een aantal nieuwe vestigingen te openen onder de naam ‘Fonte di Vita’.

Fonte di Vita

Fonte di Vita richt zich dus met name op het afvallen bij mannen en vrouwen volgens de Ladyline methoden. De methode waarmee gewerkt wordt is Coolipo Twin. Dat is een cryobehandeling die plaatselijk een lokale reductie kan geven van vet, met als resultaat een verbetering van de lichaamscontour.

Een voedingsdeskundige adviseert de klant over gewone voeding voor een mooi en blijvend resultaat. Voor de mannen wordt dit een totaal nieuw concept met een persoonlijke intake, waarna een passend en haalbaar plan wordt opgesteld waarin de persoonlijke wensen worden meegenomen.

Ben jij ondernemend, ambitieus en wil je graag iets voor jezelf beginnen? Dan is een eigen Ladyline/Fonte di Vita vestiging misschien wel iets voor jou. Voldoe je aan ons profiel? Vul dan het contactformulier in en wie weet ben jij binnenkort zelfstandig ondernemer in jouw eigen Ladyline vestiging.