BeddenXperts

BeddenXperts is een zusteronderneming van Bedding Products, een organisatie met meer dan 15 jaar ervaring in de franchisewereld.

Met het concept BeddenXperts willen zij de Nederlandse markt veroveren. BeddenXperts is een unieke formule op het gebied van slaapcomfort. De brede, actuele collectie hoogwaardige slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel van BeddenXperts overtuigt met aantrekkelijke prijzen en alle mogelijke stijlen. BeddenXperts levert maatwerk op elk slaapgebied en vervult iedere wens. Vakmanschap, kwaliteit en service staan daarbij voorop!

BeddenXperts produceert al haar slaapmodules zelf in hun fabriek in Bocholt (Duitsland). Overtuigd van de kwaliteit van de producten, bieden zij: 90 dagen proefslapen, tot 20 jaar garantie en snelle levertijden.

Als franchisenemer wordt u een slaapspecialist met verstand van zaken. Omdat klanten in veel gevallen bij de aankoop van een nieuw bed ook de slaapkamer wil vernieuwen, bieden wij een totaalpakket aan waarbij naast de slaapsystemen er o.a. ook vloeren en kastsystemen voor de slaapkamer worden aangeboden.

Store concept:

Beddenspeciaalzaken met veel showroomoppervlakte hebben het steeds moeilijker gekregen. Daarom kiest BeddenXperts voor kleine overzichtelijke winkels. Met een oppervlakte van ongeveer 150 vierkante meter kan in elk verzorgingsgebied van tenminste 25.000 inwoners met succes een BeddenXperts vestiging geëxploiteerd worden.